Bono Voks uvek veliča suprugu: Naš brak funkcioniše jer se sviđamo jedno drugome

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 08:05

Bono Voks uvek veliča suprugu: "Naš brak funkcioniše jer se sviđamo jedno drugome"

Bono Voks (63), muzičar i aktivista, frontmen grupe U2, nedavno je, tačnije 10. maja je proslavio 63. rođendan. A uz njega je preko 40 godina njegova Ali...

U više navrata, Bono je isticao da je jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu supruga Alison Ali Hjuson.62), koju je upoznao još u tinejdžerskim danima.

Prvu put su se sreli u tinejdžerskim danima, a zajedno su od 1976. godine. Osam godina kasnije se pevač oženio sa Ali, a u braku su dobili četvoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dece - dve ćerke i dva sina.

Tajna njihovog 41 godinu dugog braka je u prijateljstvu, ako pitate muzičara.

"Ozbiljno mislim kako prijateljstvo ponekad može nadmašiti romantičnu ljubav. Ali i ja smo prijatelji, a kada se spoje romantična ljubav i prijateljstvo, onda je to nešto stvarno posebno", kazao je Bono jednom prilikom.

I Ali je jednom prilokom otkrila šta je bitno za njihov odnos:

"Naš brak funkcioniše jer se sviđamo jedno drugome, jer razgovaramo i zato što smo strastveno posvećeni onome što radimo. Jedno drugome dopustili smo ostvarivanje snova. Ne bih želela da budem u braku s nekim ko nije srećan zbog onoga čime se bavi u životu, a ne bi ni Bono. Naučili smo koliko dobar brak može biti ako si istrajan", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.