Bombone od kojih postajete lepše

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2010, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bombone od kojih postajete lepše

“Bjuti Kendi” , odnosno bombone za lepotu, predstavljaju najnoviji hit u fizičkom lepotom opsednutom Brazilu.

Ovaj slatkiš će uskoro stići i na evropsko tržište, trebalo bi da košta 9 evra, a proizvođač obećava da će onaj ko posisa bombonu izvesno vreme delovati lepše, mlađe i energičnije.

Koliko u tome ima istine? Šarene i slatke bombone i bezalkoholni napici koji obećavaju čuda sadrže vitamine, minerale i antioksidante.

Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tome, trebalo bi da vam pomognu da dobijete lep ten, sjajnu kosu i čvrste nokte.

Stručnajci za ishranu se, međutim, slažu da su vitamini i minerali zaista zaslužni za lepši izgled, ali ne i da u tome puno mogu da vam pomognu zaslađeni veštački proizvodi, koji ove suštinski važne materije sadrže u malim količinama.

Konkretno, za zdravlje kose, kože i noktiju veoma važan vitamin B u najvećim se količinama nalazi u pivskom kvascu, mnogo jeftinijem od pomodnih napitaka i slatkiša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.