Bolja TI u samo četiri koraka

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2013, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja TI u samo četiri koraka

Svi se mi ponekad nađemo u situaciji kada o sebi mislimo samo loše. Mislimo da nismo dovoljno dobre, lepe, vešte, talentovane i slično. Ipak, istina je potpuno drugačija.

Svako ima hiljadu mana, ali i lepih osobina koje ih svojom lepotom potpuno nadmašuju. Iako niko nije potpuno savršen, lepo je verovati da si baš ti posebnija nego što zaista jesi. Time sebi podižeš samopouzdanje i učiš da više voliš samu sebe.Negovanjem svojih vrlina ne postaješ umišljena, već podižeš >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ljubav prema sebi. To je vrlo važan korak u današnje vreme kada je ljudima, a posebno ženama nametnuto mnogo toga, na primer, činjenica da moramo da mršave i besprekornog izgleda.Kada naučimo da na pravi način volimo sebe i gledamo sve kroz ljubavne naočare, i ostali ljudi će da nam prilaze na drugačiji način i da nas više cene kao osobu.Evo nekoliko načina kako da poradiš na sebi kako bi bila zadovoljnija osoba i iz sebe izvučeš ono najbolje:PORADI NA SVOJIM TALENTIMA – svakome u životu ide nešto drugo. Ako si talentovana za jezike, upiši nove tečajeve, uči o novim zemljama i razvijaj svoja multikulturalna saznanja.NE ODUSTAJ OD SVOJIH ŽELJA – koliko god ti se one činile neostvarivim, nikad ne znaš što te čeka svakog jutra. Ako budeš dovoljno uporna u ostvarivanju svojih želja, možda jednog dana opravdaš tvrdnju da se snovi ostvaruju.BUDI DOBRA OSOBA – biti dobra osoba svakome ima neko drugo značenje, ali ako prema drugima, ali i sebi, budeš imala poštovanja i dovoljno ljubavi i iskrenosti, tvoji dani će biti lepi i ispunjeni srećom.BUDI KARAKTER – Biti jaka osoba nije nimalo lak zadatak, posebno kada smo svakim danom sve više bombardirani velikim nesrećama i krizama. No, ne kaže se bez razloga da sve što nas ne ubije samo nas još više jača. Vođena time, ne dopusti da te novi neuspesi obeshrabre i poradi na jačanju svog karaktera(Index.hr)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.