Boje su na nama

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2010, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boje su na nama

Prema onome što su poznati svetski kreatori i modne kuće pokazali na revijama, nastupajuća modna sezona bi trebalo da nam donese poprilično zanimljive odevne kombinacije. Tako će se pored uobičajenih jesenjih boja kao što su smeđa, oker, zelena i druge, nositi siva i crna, ali nećete da pogrešite ni ako se odlučite da kombinaciju osvežite žutom ili ružičastom bojom.

Nastupajuća sezona takođe, donosi i dominaciju svih nijansi crvene boje. U kolekcijama mnogih svetskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << modnih gurua se oseća povratak u '60-te i '80-te, što znači da možemo da očekujemo veselu i pomalo retro otkačenu jesen.

Takođe, kaputi, odnosno mantili su neizostavni, ali dopunjeni avangardnim detaljima i to krznenim. Ako želite da budete u trendu ove jeseni, nećete mnogo razmišljati i

Mali, ustručeni blejzeri naglašenih ramena, mini suknje, ravne ili naborane haljine, pa čak i kaputi ove sezone mogu da budu u svim metalik nijansama. Ipak, prvenstveno su namenjeni večernjim izlascima, a ako se kojim slučajem odlučite da ovu boju prošetate i po danu, savet je da je kombinujete sa teksasom.

poslušaćete brojne modne autoritete koji tvrde da su visoke čizme obavezne, kako uz suknje, tako i uz farmerke ili helanke.

Nije tajna da se modni trendovi vrte u krug, ali ove sezone se vraćaju i to na velika modna vrata jake boje poput žute, pink i ljubičaste, ali tu su i džemperi i pletena garderoba.

Romantičarski žal za '60-im godinama, vraća nam rok modu, nitne, kožne jakne, naglašena ramena na sakoima, ali i ženstvene jakne,debele potpetice i potplate.

Ukoliko ste već izgradili svoj stil i on se ubraja u eleganciju i ženstvenost, onda će vam se dopasti zlatni sjaj, koji predlažu modni stilisti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.