Bojana Ristivojević ZAPALILA društvene mreže - Sevnula gola butina u preuskoj haljini, voditeljka u IZDANJU u kakvom je do sada niste videli

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 18:36

Bojana Ristivojević ZAPALILA društvene mreže - Sevnula gola butina u preuskoj haljini, voditeljka u IZDANJU u kakvom je do sada niste videli

Voditeljka jutarnjeg programa osim što redovno dobija pohvale za svoj izgled, sada je obradovala i pratioce na društvenim mrežama uskom haljinom sa dubokim šlicem. Njeni pratioci su u komentarima bili složni da Bojana nikada bolje nije izgledala.

Voditeljka Bojana Ristivojević zagolicala je maštu na društvenoj mreži Instagram kada je objavila niz fotografija u raskošnoj krem haljini, koja je isticala njene najlepše atrubute.

Ona je sedela dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su je šminkali za program i tom prilikom je prekrstila noge, a u prvi plan je istakla golu butinu. Zbog dugog šlica Bojani su se odmah nazirale prezgodne noge.

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica)

Ono što su mnogi komentarisali ispod njene objave je i svakako njena lepota, a posebno šminka koja je to dodatno isticala. Izgleda da se voditeljkinim pratiocima dopada kako joj stoje smeđe nijanse odeće, ali i šminke.

Srbija Danas/Instagram@bokalica/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.