Boja koju zovu NEUGLEDNA postaje veliki hit ove JESENI: Influenserke je OVAKO nose, pa svaki NEGATIVAN epitet pada u vodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 20:58

Boja koju zovu NEUGLEDNA postaje veliki hit ove JESENI: Influenserke je OVAKO nose, pa svaki NEGATIVAN epitet pada u vodu

Stigla je jesen i donela sa sobom boje, nijanse i raspoloženja.

Možda za mnoge nepopularno godišnje doba, ali jesen sa sobom donosi mirnije i tople nijanse, što su dokazale i brojne nedelje mode.

Paleta boja ove jeseni je prilično bogata, ali je pretežno čine jesenje boje. Tople nijanse zelene, braon, sive, prigušene ljubičaste, plave, bordo, i tamnoplave, i malo žute da unese svetlost.

Ipak jedna boja se istakla kao najpopularnija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a to je čokoladno ili svetlo smeđa boja koju mnogi smatraju veoma monotonom.

Ova fantastična nijansa smeđe boje odiše otmenošću i spada u klasične boje u trendu za jesen. Vodeće modne kuće poput Fendi-ja i Saint Laurent-a predstavili su kapute, haljine u i suknje u ovim nijansama. Međutim, kada je u pitanju ova boja nemojte izostaviti velike akcente poput upečatljivog nakita. Ova nijansa se savršeno uklapa sa zlatnom, plavom i belom.

Објава коју дели Daniela Christiansson (@danielachristiansson)

Influenserke su uveliko krenule da nose ovu boju, a to možete videti i u par primera koje smo izdvojili za vas.

Ležernu i kombinaciju koju možete poneti u svakom momentu nosi Kana Tomašević.

Објава коју дели Kana Tomašević (@kana.tomasevic)

Nijanse braon koje će definitivno biti najveći hit ove jesenje sezone su deo stajlinga Dragane Kovačević.

Објава коју дели Dragana Kovačević (@gaga_fashionable)

Bela košulja, džins i detalji u najpopularnijim bojama jeseni su nepogrešiv izbor ove jeseni. Savršen primer nosi lepa Jovana Zbiljić Arsić.

Објава коју дели Jovana Zbiljić (Arsić) (@stilizovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.