Bogdan otišao van Srbije, a misici ostavio da mu čuva ćerku: Jovana se oglasila, evo gde je odvela devojčicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 21:41

Bogdan otišao van Srbije, a misici ostavio da mu čuva ćerku: Jovana se oglasila, evo gde je odvela devojčicu

Iako su njihovi fanovi navikli da ih na putovanjima viđaju zajedno, to ovoga puta nije slučaj.

Ugostitelj i nekadašnji dečko Svetlane Ražnatović Cece, Bogdan Srejović, već neko vreme uživa u srećnoj vezi sa misicom i bivšom učesnicom "Zadruge", Jovanom Ljubisavljević.

Njih dvoje gotovo svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije, a Bogdan je sada sa svojim pratiocima na Instagramu podelio da je otišao na jedno muško putovanje. Srejović je sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojih drugara obišao sveta mesta, odakle se i oglasio.

Muška ekipa je prvo posetila manastir Svetih Arhangela, zatim crkvu Bogorodice Ljeviške, manastir Draganac, a onda i Gračanicu.

- Parče neba na zemlji. Slava Bogu! - napisao je Srejović uz sliku manastira Gračanica.

Kako su ljudi koji prate Jovanu i Bogdana navikli na njihova zajednička putovanja i objave, odmah su se zapitali gde je Ljubisavljevićeva dok Srejović uživa i duhovno se uzdiže u društvu svojih prijatelja.

Misica je za to vreme uživala zajedno sa Bogdanovom ćerkom Iskrom koju je dobio u vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac, inače sadašnjom partnerkom pevača Saše Kovačevića.

Jovana i malena Iskra su uživale na zajedničkom ručku u jednom restoranu u centru Beograda, a misica je odmah presladak momenat podelila na svom storiju.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.