Bodibilder (62) otkrio TAJNU DOBROG IZGLEDA: Imam ludu rutinu vežbanja već 40 GODINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 18:57

Bodibilder (62) otkrio TAJNU DOBROG IZGLEDA: "Imam ludu rutinu vežbanja već 40 GODINA"

Već više od dvadeset godina radi isti trening

Skubi Verkstat, 62-godišnji bodibilder otkrio je tajnu zbog koje je zadržao svoju "mladalačku" figuru.

Za svoj dobar izgled on se zahvaljuje sebi i "ludoj" rutini vežbanja koju nije menjao od svoje dvadesete godine.

Skubi koji je jedan od prvih fitnes infulensera koji se pridružio Jutjub-u, pokrenuvši svoj kanal "Scoobi1961", 2005. godine, 40 godina koristi jedne iste vežbe koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu omogućile da i u svojim godinama izgleda mladoliko i zgodno.

Skoro dve decenije kasnije, Jutjuber, koji takođe ima pilotsku dozvolu i dokumentuje putovanja u svom voljenom ručno rađenom avionu Doti, još uvek pravi video snimke o fitnesu na platformi.

- Dižem tegove dva do tri puta nedeljno, svake nedelje od 1983. i radim pet do 15 sati kardio vežbi takođe svake nedelje- ispričao je Skubi.

A post shared by Scooby Werkstatt (@scoobysworkshop)

Bodibilder ima Jutjub kanal, a pratioci su ga prozvali legendom zbog intenzivne rutine koji bi malo ko mogao da izdrži.

- To je ludo, svaka ti čast. Prava si legenda!- samo je jedan od komentara podrške.

Sa svojim obožavateljima često deli detalje svog vežbanja.

- Dva puta nedeljno odradim trening za celo telo, a on obično traje između 60 i 80 minuta. Uz intenzivne treninge, Skubi je i pilot, a kaže da avion koji vozi može u vazduhu da bude oko pet sati.

- Iako avion može dugo, moje ograničenje za let je sat vremena jer onda kreće bol u leđima - rekao je pa objasnio da sleti svakih sat vremena kako bi malo odmorio.

Kako kaže, održavanje Jutjub kanala mu pomaže s motivacijom, jer želi da bude u jednakoj formi za svaki video. Iako mu je rutina vežbanja ista, ipak je objasnio da su neke stvari drugačije zbog toga što osoba od 20 i 60 godina ne može da trenira na potpuno isti način.

A post shared by Scooby Werkstatt (@scoobysworkshop)

- Javno sramoćenje je odlična motivacija - zaključio je Skubi koji je svima poručio da s dizanjem tegova mogu u bilo kom trenutku života doći u odličnu formu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.