Bliznakinje su posle 25 godina saznale jedna za drugu: Videla sam na Jutjubu video u kojem sam bila JA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 20:04

Bliznakinje su posle 25 godina saznale jedna za drugu: Videla sam na Jutjubu video u kojem sam bila JA

Priča za nevericu!

Kada je imala tri meseca, Anais Bordier (33) iz Južne Koreje bila je usvojena od strane roditelja iz Pariza. Na fakultet je otišla u London i tamo je jednog dana, sasvim slučajno, saznala da ima sestru bliznakinju. U njenim dokumentima je pisalo da nema braće i sestara, ali ona je uvek zamišljala da ima sestru.

- Imala sam zamišljenu prijateljicu koja se zvala En i uvek je bila sa mnom. Svima sam govorila za nju iako tada nisam znala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvarno imam sestru - ispričala je ona.

Kada je 2012. godine bila u Londonu na studijama modnog dizajna, njen se život zauvek promenio kada ju je prijatelj Kelsang označio na jednoj objavi na Fejsbuku.

- Videla sam Jutjub video u kojem sam bila ja. To mi je bilo čudno jer nisam snimala video. Bila sam sigurna da je to šala, osim ako nisam bila toliko pijana da se ne sećam. Bila je to najčudnija stvar, jednostavno nisam mogla da razumem. Kosa nam je bila ista, imala je čak i pege što je doista neobično za azijsku devojku. Ali, govorila je američkim naglaskom. Trudila sam se da ostanem mirna, ali osećala sam da se događa nešto neverovatno - ispričala je Anais.

Dva meseca je bezuspešno pokušavala da pronađe devojku sa videa, a onda je 2013. Kelsang ponovno ugledao devojku - u najavi za jedan film.

- Ruke su mi zadrhtale kada sam izguglala njeno ime i pronašla Samantu Futerman. Tada sam videla datum njenog rođendana - 19. novembra 1987. - isti kao i moj. I bila je iz Koreje. Glas u mojoj glavi rekao je da je ona moja sestra bliznakinja.

Nakon što je sve ispričala mami, poslala je Samanti poruku na Fejsbuku. Nedelju dana je nestrpljivo čekala odgovor. U međuvremenu, u Los Anđelesu, Samanta se pripremala za premijeru filma.

- Kada sam videla da mi je neko ko izgleda kao i ja poslao poruku prvo sam pomislila da se neki ludak dokopao moje slike. Onda sam pročitala poruku i šokirala se - otkrila je Samanta.

Tako su počele da se dopisuju i nakon tri meseca razmene poruka odlučile su da se upoznaju. Samanta je došla u London.

- Kad sam otvorila vrata, osećala sam se kao da ću pasti u nesvest. Nismo mogle da prestanemo da buljimo jedna u drugu - priseća se Anais.

Bez obzira jesu li zajedno ili razdvojene, godišnjicu upoznavanja obeležavaju svake godine.

- Jedva čekam da ostarimo i ispričamo našim unucima priču kako smo se upoznale. Jednostavno imamo toliko toga čemu se zajedno možemo radovati - zaključila je Anais, piše The Sun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.