Blizanci ČUVAJTE ZDRAVLJE, Ribe PAZITE se POVREDA! Horokop za sredu donosi posebno uzbudljiv dan za ovaj znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 07:32

Blizanci ČUVAJTE ZDRAVLJE, Ribe PAZITE se POVREDA! Horokop za sredu donosi posebno uzbudljiv dan za ovaj znak

Spremite se, evo šta vam zvezde predviđaju!

Horoskop za sredu je spreman pogledajte šta predviđa za vaš znak.

Ovan

Posao: Nemojte ići na sto strana odjednom, jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti gubitak energije i polovično odrađene poslove.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, vi ćete biti baš aktivni po pitanjima izlazaka, provoda i druženja. Iskoristite ovu pozitivnu energiju i uživajte u svakom trenutku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Biće vam neophodna podrška ili pomoć, ali će ona  izostati ili će pak biti prolongirana za neki naredni period. Ne dozvolite da vas to demorališe.

Ljubav: Iznenadite dragu osobu nekim predlogom za putovanje ili neku zajedničku novu slobodnu aktivnost.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Blizanci

Posao: Blizanci, vaše zalaganje i ulaganje truda u sve ono što je vezano za poslovni segment biće više nego evidentno.

Ljubav: Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, posebno ukoliko negde planirate da izađete sa društvom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu danas, biće dovoljno da malo razmislite da biste povukli prave poteze koji će vam doneti rezultate kojima se nadate.

Ljubav: Slobodni Rakovi, priuštite sebi više  izlazaka jer možete sresti osobu koja vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Trudite se da se ne umarate previše.

Lav

Posao: Odličan radni dan za Lavove da svoje poslovne obaveze završe uspešno i na vreme. Budite  podsticajniji i aktivni, u odnosu na ostatak okruženja vi imate liderske osobine i one treba da budu primetne.

Ljubav: Trebate svom odnosu da date neku boju i još pozitivniju energiju, a nesuglasice i svađe ostaviti po strani u suprotnom se ništa neće promeniti.

Zdravlje: Uzimajte više vitamina i poradite na zdravoj ishrani.

Devica

Posao: Pažljivo i danas iskontrolišete dokumentaciju, budite oprezni u dogovorima, jer vas očekuje dosta dinamičan dan posebno u sferi komunikacije.

Ljubav: Slobodne Device,  novih ljubavnih ponuda i novih osoba ima oko vas. Ali vi ih ili ne vidite ili ne uzimate za ozbiljno, do vas je.

Zdravlje: Pokušajte da nađete neophodni balans između obaveza i odmora.

Vaga

Posao: Sve u vezi poslovne  komunikacije i dogovora moglo bi biti praćeno zastojima koji nisu vaša direktna odgovornost. Povedite računa o papirologiji i zaostalim obavezama.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas danas na ljubavnom planu. Potrebno je malo više obostranog truda da sve funkcioniše kako treba. Vi napravite prvi korak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Imaćete kontakte sa teškim osobama, i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni, pa vas to može malo nervirati ali nikako pokolebati da dođete do zacrtanog cilja.

Ljubav: Sjajan dan je za druženje i nova poznanstva. Budite otvoreni, iskreni i opušteni.

Zdravlje: Osetljivost gornjeg dela kičme ramena.

Strelac

Posao: Danas Vam je potrebno da  svoje intelektualne ili praktične sposobnosti stavite u prvi plan. Biće Vam potrebno da se oslonite na proverene  saradnike.

Ljubav:  Susret sa mlađom osobom, mogao bi na ljubavnom planu svakako da najavi jedno zanimljivo iskustvo, i pokrene niz novih zanimljivosti u emotivnom životu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u drugačija rešenja. Potrebna vam je podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.

Ljubav: Potrebno je da definišete emocije i stav prema osobi koja vam već duže vremena okupira pažnju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Mogući su važni poslovni dogovori novi kontakti i sa inostranstvom. Budite maksimalno fokusirani i pratite šta se oko vas dešava.

Ljubav: Bez nekih posebnih izazova danas na vašem ljubavnom planu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate neka budu samo sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Danas bi na testu mogle biti vaše zavodničke sposobnosti, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte, prilika će biti svakako. Pustite mašti na volju.

Zdravlje: Vodite računa o svojoj kičmi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.