Blistavo i jeftino - Pet PRIRODNIH SREDSTAVA za čišćenje podova

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 14:15

Blistavo i jeftino - Pet PRIRODNIH SREDSTAVA za čišćenje podova

Olakšaće vam čišćenje.

Činjenica je da su zbog pandemije koronavirusa rafovi u marketima sa sredstvima za čišćenje i dezinfekciju prazni. Stručnjaci navode da je osim izolacije u domovima, higijena izuzetno važna.

Mi vam u nastavku predstavljamo nekoliko prirodnih sredstava za čišćenje podova od sastojaka koje gotovo svi imate u svojim domovima.

SASTOJCI:

U većoj kanti dobro izmešajte sve sastojke i prebrišite podove. Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način dezinfikovaćete dom prirodnim sredstvom sa antibakterijskim dejstvom.

SASTOJCI:

U većoj kanti dobro izmešajte sve sastojke i prebrišite podove. Mešavina koja će vam pomoći da uklonite masnoću i prljavštinu sa poda, a rešite se i bakterija.

SASTOJCI:

Pomešati sve sastojke i sipati u prskalicu, a zatim naneti na krpu i brisati parket.

SASTOJCI:

Pomešati sve sastojke, a zatim ispolirati podove krpom. Na samom kraju, prebrisati još jednom pod suvom krpom kako ne bi bio klizav.

SASTOJCI:

Vodu staviti da provri, a potom dodati 5 kesica čaja, poklopiti i ostaviti da odstoji pola sata. Potom dodati 2 dl hladne vode i pripremljenim čajem obrisati pod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.