Blistala je na crvenom tepihu u 73 godine staroj savršenoj haljini FOTO

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 20:34

Blistala je na crvenom tepihu u 73 godine staroj savršenoj haljini FOTO

Visoku modu oslikava upravo ova haljina koja je među onim večnim stvarima u ormanu.

Dodela BAFTA nagrada okupila je nedavno brojne svetske zvezde koje su pokazale svoja najbolja izdanja, a o jednom se i dalje priča u javnosti.

U pitanju je kreacija koju je ponela glumica Meri Maligan. Veličanstvenu elegantnu crnu "Dior" haljinu iznela je savršeno, te pokazala da su neki komadi zaista večni.

Haljina koja nosi ime "Autriche" je od crnog satena i podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na one predivne balske haljine koje se vuku po podu, a gornji deo je u obliku korseta.

Zanimljivo je da je reč o kolekciji za jesen/zimu 1951/1952, ali nije poznato da li je glumica nosila istu kreaciju ili je u pitanju rekreacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.