Blago se njima POSLE RETROGRADNOG MERKURA! Svi su se radovali kraju, ali ova TRI ZNAKA će najviše PROFITIRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 11:53

Blago se njima POSLE RETROGRADNOG MERKURA! Svi su se radovali kraju, ali ova TRI ZNAKA će najviše PROFITIRATI

Evo o kome se radi, imaće dosta uspeha!

Svi su čekali kraj, ali ova tri horoskopska znaka će doživeti najveću pozitivnu promenu sa završetkom retrogradnog Merkura 15. septembra 2023. godine.

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima izazvao iznenadne prepreke i izazove u njihovom profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura im donosi novi početak. Sada će imati priliku da brže napreduju i ostvare svoje ciljeve. Energija Ovna će ponovo cvetati, omogućavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << im da preuzmu inicijativu i postignu uspeh.

Za Blizance, kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji . Tokom retrogradnog Merkura, mogu se osećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će njihove poruke biti bolje shvaćene i ideje će teći brže. Očekuje ih period produktivnosti i uspešne saradnje sa drugima.

Ribe će osetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vreme, pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osećanjima i ljubavnim odnosom. Sada će se njihova intuicija i emocionalna inteligencija ponovo istaći. Čeka ih vreme za dublje razumevanje sebe i bliskih odnosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.