Biserne MINĐUŠE koje PAPRENO koštaju - Kejt MIDLTON je OBORILA sve sa NOGU, sija u BELOJ kombinaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 18:10

Biserne MINĐUŠE koje PAPRENO koštaju - Kejt MIDLTON je OBORILA sve sa NOGU, sija u BELOJ kombinaciji

Kejt Midlton je sa svojom porodicom, sva ozarena, došla na koncert Božićne pesme. Iznenadila nas je sve svojim odevnim izborom, koji je, kao i obično, jednostavan i efektan.

Britanska kraljevska porodica okupila se juče u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, gde je održan tradicionalno predbožićni koncert, a iako je viđena većina članova - ni o kome se danas ne priča koliko o princezi od Velsa.

Ona nije samo bila lepa i sa ukusom obučena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već je poslala i poruku humanosti.

Kejt je svoje modne dodatke uskladila sa upečatljivim komadom, noseći okrugle minđuše ukrašene biserima, koje su koštale neverovatnih sedam hiljada evra.  Ova kombinacija spaja klasične elemente sa suptilnim, ali modernim dodacima. Kejt Midlton takođe je pokazala kako sa jednostavnim odabirom odeće može da se postigne glamurozan izgled, savršen za svečane prilike tokom praznične sezone.

Supruga princa Vilijama ponela je duboke poslovne pantalone, model koji potpisuje brend Holland Cooper i ima ravne i šire nogavice. Uz ojačan struk, kopčanje zlatnim dugmićima i decentne džepiće, ove pantalone stvara smart kežual utisak i nenametljivo su šik, a Kejt ih je kombinovala bez greške. Uz njih je nosila velu bluzu, prelepi kaput od tvida i torbicu boje vanile.

 Na ovom događaju, Kejt je poslala jako bitnu poruku - Pridružite mi se ove Badnje večeri na specijalnoj službi pesama, dok se od srca zahvaljujemo svima onima koji su podržavali najmlađe članove našeg društva tokom tih ključnih ranih godina- .

Pomaganje ,koje podržava Kraljevska fondacija, odaće počast onima koji rade na podršci bebama, maloj deci i porodicama u zajednicama, širomVelike Britanije.

Povezana sa Kejtinom kampanjom "Shaping Us", kampanja će pokazati „nadu i novi život i zašto je toliko važno izgraditi svet podrške dece i odraslih u njihovim životima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.