Bio je SAN SNOVA SVAKE ŽENE, a pogledajte ga DANAS! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je SAN SNOVA SVAKE ŽENE, a pogledajte ga DANAS! (FOTO)

Godine su učinile svoje.

Hit serija "Seks i grad" postavila je mnoge modne trendove: "Manolo Blanik" cipele su postale kult, tutu suknje s atlet majicama superkul, visoke potpetice imperativ. Ipak, većina žena je ovu seriju gledala zbog Zverke, odnosno glumca Krisa Nota i njegove afere s Keri, odnosno Sarom Džesikom Parker. Pitate se gde je Zverka danas i kako izgleda? Šezdest dve su mu godine i... eh, mislile smo da ovaj dan nikada neće doći.

NI Š OD ŠARMERA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovako je u mladosti izgledao Zverka iz serije "Seks i grad"! (FOTO)

A post shared by Chris Noth News (@chrisnothnews) on Oct 25, 2017 at 6:54pm PDT

Možda smo samo tužne što nas godine sustižu, jer čini se kao da je juče bilo kada smo uzdisale za markantnim Zverkom. Dve decenije prošlo je kao tren, a šmeker o kojem smo maštale danas izgleda drugačije.

KOLIKI NOS, TOLIKI PONOS: Najveći nosevi Holivuda! (FOTO)

Paparaci su ga slikali kada je krenuo kući iz pekare, u crvenim papučama i trenerci.  Seda kosa i brada i dalje mu daju onaj stari šmek, ali stomačić koji visi i štap u ruci daju do znanja da je i naš voljeni Zverka ostario i da su, kako i ide s godinama, povrede kolena i kuka neizbežne.  Ipak, priznajemo da ne izgleda baš kao tipičan dekica. Dekica jeste, godine jesu učinile svoje, ali tamna kosa prošarana sedima i brkovi izgledaju šarmantno.

A post shared by Chris Noth News (@chrisnothnews) on Nov 26, 2017 at 5:22am PST

Mnoge žene razočarao je 2012. godine, kada se oženio Tarom Vilson, s kojom je dobio danas osmogodišnjeg sina Oriona Kristofera.

NE BISTE IH PREPOZNALI: Ovako danas IZGLEDAJU glumice iz serije "Seks i grad"! (FOTO)

Kris Not i dalje glumi, uprkos sedoj kosi, povredama i godinama koje ga sustižu. Njegova poslednja zapažena uloga je u novoj televizijskoj seriji "Gone". Nema šta, njegova energija ipak nije

"gone".

A post shared by Chris Noth News (@chrisnothnews) on Dec 22, 2017 at 12:07pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.