Bili su najlepši glumački par: Razveli su se, a njihove tri prelepe ćerke je zadesila STRAŠNA SUDBINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2017, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bili su najlepši glumački par: Razveli su se, a njihove tri prelepe ćerke je zadesila STRAŠNA SUDBINA

Tužno...

Bivši supružnici, Brus Vilis i Demi Mur, iako su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda, nisu uspeli da usreće svoje tri ćerke: Ramer, Skaut i Talulu.

Ovo niko nije znao: Viktor Savić otkrio zašto još nema dece i rastužio sve

One su se, posle duge borbe sa zavisnošću, u razmaku od samo mesec dana "pohvalile" na Instagramu da su okrenule novi list u životu.

Najstarija Ramer se godinama borila sa alkoholizmom, no već 6 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meseci je trezna.

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on Jul 1, 2017 at 11:08am PDT

"Nakon dugog putovanja do ovde, mogu reći da nikada nisam bila toliko ponosna na sebe", napisala je najstarija Vilisova kojoj su velika podrška njene mlađe sestre jer sve prolaze kroz slične probleme.

Milica Pavlović ISKRENO o plastičnim operacijama: Kada nešto korigujete, stalno želite JOŠ!

Skaut (25) je svoju godišnjicu obeležila još u junu.

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on Jul 6, 2017 at 10:14am PDT

"Ovo je prva godina da sam potpuno prisutna - bez filtera, hemije i hvatanja krivina. Svaki dan upoznajem najbolju verziju sebe".

Konačno progovorila: Nina otkrila ŠTA joj se ZAISTA desilo zbog razvoda od Leke

Poslednja im se pridružila Talula, najmlađa ćerka. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz "najtežeg razdoblja" na kojoj u ruci drži limenku piva, a u ustima cigaretu.

A post shared by tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) on Jul 7, 2017 at 3:24pm PDT

"Pre tri godine sam bila pothranjena i krhka, a bolovi su odzvanjali kroz dušu. Nisam cenila sebe, svoje telo i kažnjavala sam se jer nisam bila dovoljno dobra", napisala je Talula i zahvalila se svima koji su joj pomogli da se izleči od alkoholizma i anoreksije.

A post shared by Demi Moore (@demi.moore) on Dec 22, 2016 at 5:02pm PST

Šuškalo se i da je njihova majka Demi Mur imala problema sa zavisnošću posle trećeg razvoda. Kada se rastala od glumca Eštona Kučera, Demi je utehu pronašla u opijatima, a početkom 2012. godine je hitno hospitalizovana, navodno, zbog predoziranja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.