Bila u vezi sa Veljkom Ražnatović, glumila u filmovima i spotovima - Ko je BRUTALNO PRETUČENA starleta Nataša Šavija?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:38

Bila u vezi sa Veljkom Ražnatović, glumila u filmovima i spotovima - Ko je BRUTALNO PRETUČENA starleta Nataša Šavija?

Starleta tvrdi da joj je povrede naneo bivši zadrugar.

Danas je kao bomba odjeknula vest da je kontroverzna starleta Nataša Šavija hitno hospitalizovanu u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je, kako prenose mediji, naneo bivši zadrugar, Stafan Karić.

Naime, Šavija je noćas oko 1.40 sat u KC "Vojvodina", primljena sa prelomima kostiju lica, a kako je rekla, povrede je zadobila u etno selu Vrdnička kula.

Starleta je slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavila policiji, a kako je rekla, pretukao ju je njen dečko, usled incidenta na sinoćnjoj svadbi nadomak Novog Sada.

Natasa Šavija, široj javnosti postala je poznata 2015. godine, kada je bila jedna od učesnica popularnog rijaliti programa "Parovi".  U pomenuti rijaliti program, Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta, a tokom učesca u njemu, pažnju je na sebe skrenula čestim verbalnim sukobima koje je imala sa ostalim učesnicama te sezone, poput Tijane Ajfon, Mace Diskrecije i Jovane Tomić Matore.

Spekulisalo se da je u jednom trenutku čak bila i veliki favorit za pobedu.

Rođena je 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, gde je odrasla i gde je živela dugi niz godina, sve dok nije upisala studije menadžmenta u kulturi i medijima na privatnom fakultetu "Megatrend" u Beogradu, zbog čega se i preselila u prestonicu.

Svoje detinjstvo, Nataša pamti kao lep i bezbrižan period, u kojem je bila obasuta pažnjom svojih roditelja, koji su davali sve od sebe da je lepo vaspitaju i da njena interesovanja usmere u ispravnom smeru.

Najveća podrška joj je oduvek majka Vera, a tako je i dan-danas. Ima izuzetno kvalitetan i prisan odnos i sa svojim ocem.

Šavijino prvo pojavljivanje u javnosti, dogodilo se 2014. godine i vezano je za učešće u realizaciji poznate TV serije "Folk", u kojoj se po prvi put u svom životu oprobala kao glumica i to tumačeći ulogu Mace, pevačice koja je u usponu i koja je željna uspeha na poslovnom planu. U pomenutoj seriji, iako po profesiji nije glumica, Nataša se pokazala kao izuzetno talentovana i kao neko ko ima predispoziciju da nastavi da se bavi glumom.

Međutim, to se nije dogodilo, jer starleta nije imala takve ambicije i jer su njeni poslovni planovi počeli da se razvijaju u drugom smeru.

U rijaliti program "Parovi", Nataša je ušla predstavljajući se kao starleta i već prve večeri po ulasku u čuvenu vilu umela je da privuče pažnju

Ono što je obeležilo Natašino učešće u "Parovima", jeste i njeno često skandalozno ponašanje koje je bilo propraćeno psovkama i izjavama o vezama sa muškarcima sa domaće javne scene.

Naime, tokom boravka u vili, Šavija je javno i bez imalo ustručavanja govorila o tome da je bila sa mnogim članovima fudbalske seniorske reprezentacije, kao i sa brojnim drugim poznatim muškarcima. lako nije želela otvoreno da prizna o kojim konkretno fudbalerima je reč, u medijima se spekulisalo o tome da su to Lola Smiljanić, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani i Adem Ljajić.

Osim pomenutih fudbalera, spekulisalo se da je Nataša Šavija bila u romansi sa sinom pevačice Cece Ražnatović, Veljkom Ražnatovićem, glumcem Sergejom Trifunovićem, kao i sa kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom, kog su mediji povezivali sa brojnim pevačicama sa estrade.

Mediji su u jednom trenutku objavili i vest da je starleta uhvaćena u zagrljaju sa svetski priznatim glumcem Stivenom Sigalom.

Jednom prilikom je priznala da su joj brojni moćnici nudili nepristojen ponude, a jednom prilikom su joj nudili čak 5.000 evra u zamenu za jednu noć.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Nataša Šavija se oprobala i kao pevačica i to tako što je snimila i objavila dve pesme. Reč je o numeri pod nazivom "Kazna" i o pesmi pod nazivom "Ne brini". Obe upravo pomenute pesme, Nataša je ispratila video-spotovima koji su propraćeni nizom provokativnih scena u kojima je starleta oskudno obučena.

Nakon uloge koju je Nataša imala u TV seriji "Folk", ona je u svojoj karijeri imala još dve uloge, ali je ovog puta reč o ulogama u video spotovima. Naime, Nataša Šavija se pojavljuje u video-spotu za pesmu pod nazivom "Zbogom i kraj" koju izvodi Marko Vanila i u spotu za pesmu "Taguj me" koju izvodi "Fantastic band".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.