Bila sam tako uznemirena: I tek tako Kim Katral se vratila, napravila HAOS i otišla, evo šta Sara Džesika Parker kaže o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 18:44

"Bila sam tako uznemirena": I tek tako Kim Katral se vratila, napravila HAOS i otišla, evo šta Sara Džesika Parker kaže o tome

Glumica kaže da se nikada neće oprostiti od Samante

Kada je objavljena vest da će se Kim Katral ipak pojaviti u nastavku serije "And Just Like That..." fanovi nisu mogli da sakriju oduševljenje. Koliko god se tvorci serije trudili da nadomeste nedostatak Samante Džouns novim likovim, ipak nisu uspevali da vrate staru čar seriji. 

I onda tek tako... Samata se vratila. Međutim, povratak nije onakav kakvom su se fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nadali. Naime, Kim se pojavljuje samo kao epizodni lik i to samo njen glas.

Njena "telefonska" uloga razočarala je mnoge, ali Sara Džesika Parker i ostale glumice su odahnule. Naime, one će na ovaj način izbegnuti neprijatan susret, jer ne razgovaraju. Ipak, Sara nije mogla da ostane imuna na ovaj povratak, pa ga je ipak prokomentarisala.

O šokantnom povratku Samante progovorilila je u emisiji Endija Koena.

- Bila sam tako uznemirena, rekla je objasnivši da ju je poremetilo što se za sve saznalo pre emitovanja epizode, s obzirom da su planirali da to bude iznenađenje.

- U svakom slučaju, da. To je bilo baš bez veze jer bi to trebalo da bude nešto kao vatromet u sredini seriji, ali takođe i zato što želimo da budemo sigurni da su očekivanja stvarna, objasnila je.

Otkrivajući više o epizodnoj ulozi Kim, dodala je: - To vam je kao mala razmena koja je u biti srećna i koja govori sve o njihovom odnosu i svim stvarima koje su van kamere. Mislim kao, one se čuju. Stalno pričaju, ali to sada dolazi u značajnom trenutku serije tako da…, dodala je Sara.

Kako piše Variety, Kim će se vratiti samo u jednoj sceni koja je snimljena 22. marta u Njujorku, ali ona je i tada izbegla susret sa svojim najboljim prijateljicama iz serije. Takođe je imala zahtev da na setu ne bude ni Majkl Patrik King. 

Kim je o pojavljivanju u seriji rekla:

- Osećao sam se kao da sam se vratila u prošlost, provela divno popodne, a onda popila odličan martini, rekla je o snimanju.

Na pitanje da li planira da se još pojavljuje, odgovorila je: - To je sve dokle ću ići.

Međutim, tada je dala tračak nade da ovo možda nije poslednje što ćemo videti u seriji "And Just Like That".

- Mislim da se nikada neću oprostiti od Samante, kazala je ona i dodala:

- Ona je poput mnogih drugih likova koje sam radila tokom godina. Postajem veoma emotivno vezan i zaštitnički nastrojena prema svojim likovima. Toliko mi je dala i tako je cenim, prenosi Daily Mail.

U sceni Samanta, koja se preselila u London, razgovara sa Keri Bredšo. NewYork Post je takođe otkrio da je kamero Katralove bila tolika tajna, da se njeno ime nje ni pojavilo čak ni na listi poziva za taj dan, ostavljajući ljude zapanjenim kada se pojavila.

Insajder je rekao da su zaposleni u seriji "definitivno šokirani, i veoma zaintrigirani kako će ovo ispasti, ali da su veoma uzbuđeni". 

- Rekla je da to nikada neće učiniti! Rekla je da se nikada neće vratiti, uzvikivali su, te su ubeđeni da i dalje postoji šansa da Samanta bude deo četvorke i u narednim epizodama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.