Bila sam kidnapovana i silovana Pevačica napravila uspeh, pa nestala sa scene - otkrila jezivu istinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam kidnapovana i silovana" Pevačica napravila uspeh, pa nestala sa scene - otkrila jezivu istinu!

Ovo niko nije mogao da nasluti.

Velška pevačica Ejmi Dafi, najpoznatija po pesmi "Mersi" bila je predodređena za veliku karijeru, ali onda se nakon što je objavila album 2011. prosto nestala sa javne scene.

Pevačica je nakon mnogo vremena rešila da otkrije šta se zapravo dogodilo, a njeno priznaje je i više nego šokantno. Ona je rekla da su je oteli i silovali.

- Možete samo da zamislite broj puta koliko sam razmišljala da pišem o ovome. Način >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koji bih pisala, kako bih se osećala nakon toga. Nisam u potpunosti sigurna zašto je sada pravo vreme i zbog čega se osećam uzbuđeno i oslobađajuće da pričam o tome. Ne mogu da objasnim. Mnogi od vas se pitaju šta mi se dogodilo, gde sam nestala i zašto. Novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog leta. Bio je ljubazan i bilo je neverovatno da napokon pričam. Istina je, i verujte mi da sam sada ok i bezbedna, bila sam silovana i drogirana i držana zatočena tokom nekoliko dana. Naravno da sam preživela. Oporavak je zahtevao vreme. Ne postoji blagi način da se to kaže. Ali mogu da vam kažem da sam u poslednjih 10 godina, hiljade i hiljade dana posvetila želji da ponovo osetim sunce u mom srcu, sunce sija sada. Pitate se zašto nisam odabrala da iskoristim svoj glas da izrazim svoju bol? Nisam želela svetu da pokažem tugu u svojim očima. Zapitala sam se, kako mogu da pevam iz srca, kada je slomljeno? I polako je zacelilo. U narednim nedeljama ću objaviti glasovni intervju. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, volela bih da odgovorim na njih u glasovnom intervjuu, ako mogu. Imam svetu ljubav i iskrenu zahvalnost za vašu ljubav tokom godina. Bili ste prijatelji. Želim da vam zahvalim za to. Molim vas poštujte da je ovo delikatan korak koji pravim za sebe i ne želim bilo kakva deranžiranja za moju porodicu. Molim vas podržite me da ovo pretvorim u pozitivno iskustvo.

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

A post shared by @ duffy on Feb 25, 2020 at 10:12am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.