Bila sam isfrustrirana i umorna zbog svoje nevinosti - Provokativna Ruskinja preko interneta PRODALA NEVINOST ZA 300 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 13:59

"Bila sam isfrustrirana i umorna zbog svoje nevinosti" - Provokativna Ruskinja preko interneta PRODALA NEVINOST ZA 300 EVRA

Pojedine devojke biraju prilično ekstremnu varijantu pa svoju nevinost prodaju na internetu.

Odluka o prodavanju nevinosti donosi niz posledica i pogrešna je iz milion razloga iako neke od njih poput Eve Berger kažu da ne žale zbog tog poteza.

Eva Berger je iz Rusije, a radila je kao profesorka književnosti. Otkrila je da je prvi poljubac doživela sa 19 godina kao i da je imala velikih finansijskih problema kao studentkinja iako je radila u teretani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Sankt Peterburgu. U tom periodu je izgubila oca.

- Živela sam u malom gradu i dolazim sam iz vrlo religiozne porodice u kojoj nismo pričali o intimnim odnosima. Nisam imala bilo kakvu edukaciju o tome, a to sam silno želela - ispričala je u podkastu ''LucaCast'' i nastavila:

- Moja prva ljubav i prvi dečko nije želeo intimni odnos sa mnom. Bila sam isfrustrirana i umorna zbog svoje nevinosti. Odlučila sam da se rešim toga. Pronašla sam čoveka na internetu. Dogovorili smo se za cenu oko 200 ili 300 evra. Otišla sam u hotel i on je to jednostavno učinio, to je sve.

Објава коју дели Eva Berger (@eva_berger_official)

Nisam više morala da čekam princa ili ljubav svog života. Osećala sam se kao žena - poručila je Eva koja živi u Budimpešti i koja je postala influenserka sa 51 hiljadom pratilaca na Instagramu gde piše da je ona pisac i glumica, a njen profil obiluje provokativnim fotografijama.

Evin primer je više nego drastičan i kao što rekosmo, donosi sa sobom posledice koje mogu da imaju trajan negativan uticaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.