Bila je velika ljubav legendarnog Hrvata: Sin joj je preminuo od raka, a sada je u 69. postala mama

Izvor: B92, 29.Mar.2023, 11:34

Bila je velika ljubav legendarnog Hrvata: Sin joj je preminuo od raka, a sada je u 69. postala mama

Španska glumica i voditeljka Ana Obregon je u 69 godini postala majka. Ona je putem surogat majke dobila ćerku Anu.

Vest o tome preneli su svi španski mediji, a Ana je, kako piše časopis "Hola" pravi blagoslov za voditeljku koja je 2020. godine izgubila sina Aleksa. On je preminuo u 27. godini od raka.

Ekskluzivne slike novopečene mame i njene ćerke Ane dobio je španski magazin "Hola", a kako se vidi sa fotografija, voditeljka nije skrivala oduševljene pri izlasku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz bolnice.

Podsetimo, devedesetih godina prošlog veka Ana Obregon bila je velika ljubav bivšeg predsednika HNS-a Davora Šukera.

Ljubavnici su bili zajedno tri godine i to kada je legendarni "Vatreni" bio na vrhuncu slave, odnosno, kada je igrao za Real Madrid.

Koliko je Šuker voleo Anu, svedoči i činjenica da ju je u jednom trenutku zaprosio. Međutim, njegov plan da postanu bračni parneri nije se ostvario, jer je Ana tada odbila prosidbu.

Španska voditeljka je, kasnije, 1992. godine s Alesandrom Lekiom dobila sina Aleksa, koji je preminuo od raka 2020. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.