Bila je glumica i NEVIĐENA LEPOTICA, zbog BIZNISMENA napustila Srbiju - Maju Sabljić danas NE BISTE PREPOZNALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 22:31

Bila je glumica i NEVIĐENA LEPOTICA, zbog BIZNISMENA napustila Srbiju - Maju Sabljić danas NE BISTE PREPOZNALI

Ovako danas izgleda jedna od najlepših glumica Jugoslavije, Maja Sabljić.
Jedna od najzanimljivijih scena u čuvenom serijalu "Žikina dinastija" jeste “Miša i pauza za topli obrok”, u kojoj Nikola Kojo vodi ljubav sa svojoj ljubavnicom koju glumi Maja Sabljić. U toj sceni Maja izgleda fenomenalno, a tokom seksa broji Miši, to jest Nikoli Koji, koliko je sekundi ostalo do kraja pauze za topli obrok.
Maja Sabljić danas ima 64 godine, a poslednji film koji je snimila u Srbiji bio je “Lavirint“ 2002. i na našu scenu se, kako je sama rekla, neće vraćati.
- Više ne razmišljam o tih 20 godina provedenih u kinematografiji i kao da je to bio neki drugi život. U to vreme bilo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.