Bila je NEGATIVAC! Princ Hari otkrio njegov i stav prica Vilijama o kraljici Kamili, Britanija na nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 16:53

"Bila je NEGATIVAC!" Princ Hari otkrio njegov i stav prica Vilijama o kraljici Kamili, Britanija na nogama

Koliko god se trudili da utiču na javni imidž, ostaju stvari koje su zauvek nerešene!

Prošlo je nekoliko dana od krunisanja Čarlsa III, a cela Britanija i dalje priča o događaju, kao i priključenju kraljevskoj porodici, sada već kraljice Kamile. Mnogi smatraju da bi sve drugačije izgledalo da je princeza Dajana ostala živa i u braku sa Čarlsom.

Društvene mreže preplavljene su snimcima poređenja princeze Dajane sa kraljicom Kamilom, a mnogi se pitaju kakvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su stava članovi najuže kraljevske porodice po pitanju braka kralja Čarlsa sa Kamilom.

I dok mnogi analitičari ističu da kraljica Elizabeta nikada nije priznala Kamilu za člana porodice i buduću kraljicu, javnost je šokirala ispovešču princa Harija koji je progovorio o braku svog oca, kralja Čarlsa sa Kamilom.

Odnos prica Harija sa članovima kraljevske porocice nije na zavidnom nivou, ali on ne izbegava da za strane medije otkrije u kakvom je odnosu sa kraljevskom porodicom i kakav je njegov stav prema braku njegovog oca, te je za američke medije otkrio kako su on i njegov brat, princ Vilijam oduvek gledali na taj brak.

- Vilijam i ja smo bili protiv tog braka, jer Kamila je oduvek bila negativac u toj priči, bila je treća osoba u braku - rekao je Hari, a izjavu pogledajte na videu u prilogu. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.