Bijonse nosi kreacije srpske dizajnerke: Kad se pojavila, svi su zanemeli – kakva lepota od haljine

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 14:07

Bijonse nosi kreacije srpske dizajnerke: Kad se pojavila, svi su zanemeli – kakva lepota od haljine

Kreacija Roksande Ilinčić koju je ponela muzička diva je priča za sebe.

Kreatorka Roksanda Ilinčič je prava zvezda u svetu mode. Njene komade nose Ledi Gaga, Dženifer Garner, Kejt Midlton, Penelope Kruz, Megan Markl, Mišel Obama, Kejt Blančet, kraljica Rania... Na listi se sada pridružila i pevačica Bijonse.

Pevačica, glumica i producentkinja je trenutno na turneji nazvanoj Renaissance tour i njeno sinoćno pojavljivanje u Londonu bukvalno oduzima dah. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Za to je zaslužna i nesvakidašnja haljina koju potpisuje naša kreatorka i koja je sprecijalno napravljena za nju.

Jarko plava haljina dominira scenom, haljina bukvalno "leti" oko pevačice, materijali se prepliću. Kreacija je upotunjena ogrlicom, a ceo nastup je bio izrazito emotivan i posvećen je preminuloj rok legendi Tini Tarner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.