Bez šminke, sa 15 KILOGRAMA MANJE - Zorana Mihajlović NEPREPOZNATLJIVA nakon odlaska sa ministarske pozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 13:52

Bez šminke, sa 15 KILOGRAMA MANJE - Zorana Mihajlović NEPREPOZNATLJIVA nakon odlaska sa ministarske pozicije

Posvetila se treningu i zdravim navikama!

Bivša ministarka Zorana Mihajlović aktivna je na društvenim mrežama i često deli situacije i zapažanja koja se odnose na njen privatni život. Međutim, zbog fotografije koju je nedavno objavila jasno je da se mnogo promenila fizički, nakon što je otišla sa ministarske pozicije.

Bivša ministarka Zorana Mihajlović aktivna je na društvenim mrežama i često deli situacije i zapažanja koja se odnose na njen privatni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život. Međutim, zbog fotografije koju je nedavno objavila jasno je da se mnogo promenila fizički, nakon što je otišla sa ministarske pozicije.

A post shared by Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Zorana na Instagramu često objavljuje selfije sa minimum ili bez trunke šminke, ali i one na kojima se vidi da se posvetila treninzima, zbog čega mnogi komentarišu da je vidno smršala.

 Kako piše "Story.rs", bivša ministarka je izgubila čak 15 kilograma.

Inače, bivša ministarka objavila je fotografiju na kojoj je u trenerci, ispred ogledala i pokazala kako se priprema za trening.

- Počele su važne i teške pripreme. Vreme je za pojačane treninge - napisala je Mihajlovićeva.

A post shared by Prof. dr Zorana Z. Mihajlović (@zorana_zm)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.