Bez ovakvih haljina nećete moći da zamislite proleće i leto! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez ovakvih haljina nećete moći da zamislite proleće i leto! (FOTO)

Sve što vam je potrebno za predstojeće tople dane...

Napokon nam je stiglo vreme lepršavih i romantičnih haljina.

Na ovih šest pitanja u vezi sa Sirijom Tramp mora DANAS da odgovori

Omiljeni prolećni odevni komad većine žena i ovog se proleća našao na vrhu liste najpoželjnijih, ali cvetne haljine pale su u drugi plan. Na njihovo mesto došle su haljine u žutoj boji koje su bile hit i prošlog leta, dok vam ovog proleća pomažu da svoj stil podignete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na novi nivo.

JAKA PORUKA! Posle užasne drame Nate Bekvalac, oglasila se Ceca koja je zgrožena Lukinim činom

A post shared by Jolie Petite by Ljupka Gojic (@joliepetitebyljupkagojic) on Apr 10, 2018 at 5:40am PDT

Prošle godine za ovaj smo trend krivili Bijonse i njenu raskošnu žutu haljinu iz spota "Hold Up" kao i Emu Stoun koja je u žutoj haljinici "otplesala" do svog prvog Oskara za glavnu glumicu u filmu "La La Land", dok ih ovog proleća u modu vraća takozvana "generacija Z".

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on Mar 15, 2018 at 7:00am PDT

"Gen Z" žuta boja je definitivno hit leta, ali trend u haljinama nije ograničen samo za najpopularniju nijansu žute, već se nose i njene pastelne te zagasite oker varijante, dok je jarko žuta i dalje najlaskavija od njih.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Dec 1, 2017 at 9:20am PST

Žute haljine svoju modnu dominaciju sigurno će nastaviti i na leto jer u kombinaciji s preplanulim tenom izgledaju najbolje, a sigurni smo da će to razveseliti mnoge od vas koje su već prošlog leta nabavile jednu pa ove godine ne moraju da izdvoje mnogo novca.

A post shared by Pamela Allier 🇲🇽 (@pamallier) on Mar 6, 2018 at 6:45pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.