Bez kompleksa: Skinula se i poslala važnu poruku svim ženama!

Izvor: Savršena.com, 02.Jan.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez kompleksa: Skinula se i poslala važnu poruku svim ženama!

(foto: HelloGiggles)

Društvene mreže preplavljene su fotografijama naizgled savršenih ženskih figura. Pitanje je – koliko su te fotografije realne?
Video-blogerka Kelly rešila je da javno progovori i o ovome i javno postavi na svom profilu na Instagramu fotografiju u kupaćem kostimu bez ikakvih intervencija u Photoshopu, onako kako zaista izgleda.
“Moja koža je savršeno glatka. Nemam ravan stomak, zadnjica mi nije zategnuta. Imam strije, celulit, >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << kožu – oh, normalno ljudsko telo!”, napisala je ona u opisu fotografije koju je objavila.

“Moje telo onakvo kakvo je zaslužuje da ga volim. Odbijam da mislim da bih izgledala bolje pod drugim svetlom, u određenoj pozi. Zaista volim svoje telo, jer tako izgleda, jer je to moje telo. Treba sebe uvek da podsećamo da smo lepi i vredni, jer zaista jesmo. Trudiću se da nastavim da vas ohrabrujem, jer sam to radila sebi svakog dana”, napisala je ona.
Ona je ovom porukom izazvala lavinu komentara u kojima joj se žene uglavnom zahvaljuju.

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

U OVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Ana Stanić se skinula u bikini u 42. godini i POKIDALA! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017, 18:00

Ana Stanić, kao i mnoge naše poznate ličnosti, koriste društvene mreže. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u bikiniju, pri čemu izgleda fantastično...- Novogodišnja motivacija - napisala je Ana i objavila fotografiju:..Фотографија корисника Ana Stanic (@ana1stanic)...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.