Bez golih grudi i provokativnih haljina, ovo izdanje slavne pevačice je za pamćenje FOTO

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 21:29

Bez golih grudi i provokativnih haljina, ovo izdanje slavne pevačice je za pamćenje FOTO

Pevačica Dua Lipa nedavno je prisustvovala 29. dodeli "Critics Choice" nagrada u Kaliforniji.

Nagrade se dodeljuju filmskim i TV ostavrenjima za 2023. godinu i to od strane renomiranih kritičara i novinara iz sveta zabavne industrije.

Kako se vidi, pevačica albanskog porekla je ponela crvenu toaletu, zanimljivog dizajna koju potpisuje modna kuća "Prada".

Lipina odevna kombinacija je pravo iznenađenje za oči javnosti, jer smo do sada imali priliku da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više gledamo u nagim izdanjima, nego modnim.

Fotografije sa crvenog tepiha dospele su i do društvenih mreža, a kako se vidi, Lipa je svoje celokupno izdanje upotpunila jednostavnim minđušama i frizurom u crvenoj boji koja se savršeno uklopila uz Pradinu toaletu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.