Barbika u BEZOBRAZNO KRATKOJ HALJINI: Margo Robi sa DRSKOM POJAVOM na slavlju bez nominacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 18:25

Barbika u BEZOBRAZNO KRATKOJ HALJINI: Margo Robi sa DRSKOM POJAVOM na slavlju bez nominacije

Pred kamerama stala je nikad samouverenija, u svom nikada kraćem autfitu.

Margo Robi nije dobila nominaciju za ovogodišnjeg Oskara koji će se održati 10. marta u Los Anđelesu. Ipak, glumica je istakla da je vrlo zadovoljna uspehom koji je film "Barbie" postiogao prema listi nominovanih.

U ovom filmu ona je dobila glavnu ulogu, a po njenoj poslednjoj pojavi vidimo da joj je uloga prirasla srcu.

Iako je očekivala da će uspesi filma nastaviti da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nižu, glumica je pokazala da nema negativnih osećanja, i odlučila da se pojavi juče na događaju koji je održan u čast onih koji se bore za nagradu Američke akademije nauke i filmske umetnosti, a zatim je uveče u Zapadnom Holivudu slavila novi profesionalni uspeh.

Margo se prvo pojavila u kompletu koji po sebi predstavlja kombinaciju koja je izašla pravo iz filma "Barbi". Cela u roze boji, odavala je utisak profesionalizma ali je opet poprilično seksi odevna kombinacija ostavila poglede zalepljene na njoj.

Glumica se ovde nije zaustavila, pa je odlučila da privatno slavlje provede u sličnoj, a opet drugačijoj kombinaciji. Po obliku crni komplet podseća na prvobitni, ali se razlikuje, stavljajući novi akcenat na glumicu i njenu celokupnu pojavu.

Margo Robi je neko ko voli i neguje minimalistički stil, originalne komplete i veoma kratku odeću. Kako je navikla i uživa u ovakvoj odeći, nije joj teško da ne izgleda nimalo vulgarno, čak ni kada nosi ekstremno kratku garderobu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.