Baletanke za muškarce su novi trend: Uveliko se prodaju, a cena je prava sitnica FOTO

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 13:01

Baletanke za muškarce su novi trend: Uveliko se prodaju, a cena je "prava sitnica" FOTO

Modna kuća Balensijaga predstavila je novi komad obuće koji zasigurno privlači pažnju, a radi se o baletankama za muškarce koje se prodaju za 925 dolara (oko 833 evra).

Novi model baletanki nazvan "Leopold" može se pronaći na veb stranici brenda, a dolaze u tirkiznoj, crnoj ili svetloj nijansi bež boje.

Zanimljivo je da je komad obuće karakterističan za žene i najčešće omražen muškarcima sada namenjen upravo njima.

Modeli su primerke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosili na reviji brenda za proleće/leto 2023. godine, a karakteriše ih saten, zaobljeni vrh i klasična mašna. Komadi se proizvode u ateljeu u Toskani, a određeni brojevi su već rasprodati.

Modna kuća Balensijaga navikla je modne entuzijaste na često bizarne komade odeće, a čini se da će ovaj odevni predmet biti prava atrakcija među njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.