Baka ceo život nosila maramu: Razlika između kože vrata i lica je zapanjujuća, a sve zbog sunca

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 16:40

Baka ceo život nosila maramu: Razlika između kože vrata i lica je zapanjujuća, a sve zbog sunca

Doktorka plastične i rekonstruktivne estetske hirurgije Zlata Popović Čkonjović objavila je video na Instagramu, gde pokazuje razliku izmeđ kože koja se godinama izlagalu suncu i deo kože koja nije.

Baka doktorke Zlate (96) nije izlagala suncu određene delove lica, vrat i dokolte, jer su bili pokriveni maramom.

Razlika između delova kože koji su trpeli sunčeve zrake i onih delova koji nosu je, kako se vidi iz priloženog materijala, je zapanjujuća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Da li vam je lepša preplanula ili zdrava i mlada koža? Flekice, pigmentacije, bore se nisu pojavile tek tako… Mi smo krive jer su se pojavile, jer je baš ono ulje za sunčanje što nam je dala drugarica, efikasno za brzo tamnjenje (čitaj - za brzo starenje kože)", napisala je dr Zlata, a onda je u nastavku svoje objave dala i preporuku kako da se maksimalno zaštitite od sunca.

Detaljnij možete pogledati u nastavku teksta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.