BURAN ŽIVOT NAJLEPŠE SRPKINJE: Skočila je sa mosta, izgorela je 50 posto kože! Sad joj svi ZAVIDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURAN ŽIVOT NAJLEPŠE SRPKINJE: Skočila je sa mosta, izgorela je 50 posto kože! Sad joj svi ZAVIDE

Filmska priča!

Jovana Švonja važi za jednu od najlepših Srpskinja, a njen buran život dugo je bio u centru pažnje javnosti.

Danas je supruga fudbalera Filpa Đorđevića, a težak životni period uspela je da ostavi iza sebe i nastavi dalje.

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Švonja je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine-  rekla je Jovana svojevremeno za "Story".

Last night was fun ✨

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jun 28, 2019 at 2:58am PDT

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

If you have flaws, don't hide them. For those who truly love you will see beauty in them, simply because, they are part of you. Photo credit @ph_vanushkina 📸

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on Jun 18, 2019 at 5:23am PDT

Švonja je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao.

U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.