BUJNO POPRSJE u prvom planu -  Katarina Živković ZAVODLJIVO igra u uskoj haljini, zapalila je scenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2024, 11:42

BUJNO POPRSJE u prvom planu - Katarina Živković ZAVODLJIVO igra u uskoj haljini, zapalila je scenu (FOTO)

Od samog početka, Živkovićeva je bila primer mnogim svojim koleginicama, koje su se ugledale na njen stil oblačenja, jer ima i ukusa i stila, a i građu, uz koju joj sve lepo stoji. Ovaj put je za nastup izabrala haljinu koja je istakla sve njene atribute.

Pevačica Katarina Živković je ostavila sve prisutne bez teksta, kako svojim nastupom, tako i izgledom, jer je u ovoj  leopard haljini ostavila sve pristune bez teksta.

Katarinina publika često deli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njene snimke sa nastupa, i pevačica ih ispoštuje šerom na svoj stori, što pokazuje njen lep i otvoren odnos sa fanovima. Jedna je od retkih koja daje i dušu i telo na sceni, ne štedi ni poslednji atom snage, da bi sve to izgledalo kako treba.

Za ovu priliku je izabrala usku haljinu sa otvorenim dekolteom. ovaj model haljine vizuelno sužava struk, dok poprsje u njoj izgleda veće i cela figura je "lepčo upakovana".

Pevačica voli njud karmine i to joj čini usta punijim i lepšim. Definitivno ne voli napadan mejk ap, a u skladu sa kombinacijom koju je obukla, to i ne ide jedno sa drugim. Vidi se da Katarina ima ukusa i smisla za scenski izgled, jer je efektniju haljinu savršeno uklopila sa blagom šminkom, nežnijih tonova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.