NA HLEB DA IH MAŽEŠ! Ova tri znaka važe za PRAVE DOBRICE, obasipaće vas ljubavlju i pažnjom, nema šanse da vas iznevere

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 07:19

"NA HLEB DA IH MAŽEŠ!" Ova tri znaka važe za PRAVE DOBRICE, obasipaće vas ljubavlju i pažnjom, nema šanse da vas iznevere

Sa njima znate na čemu ste u ljubavi i prijateljstvu!

Horoskopski znakovi su uvek zanimljiva tema, a kada govorimo o slatkoći, neki znakovi zasigurno prednjače.

Ovi znakovi imaju karakteristike koje ih čine posebno dragim:

Rak

Rak je jedan od najslađih znakova Zodijaka. Oni su vrlo emotivni i brižni i vole da pokazuju svoju ljubav kroz male gestove poput zagrljaja, poljubaca i iznenađenja. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rakovi su skloni pripremanju slatkih poslastica i uživanju u njima sa svojim najbližima.

Vaga

Vaga je znak ljubavi i harmonije, što ga čini vrlo slatkim. Ljudi rođeni u ovom znaku su vrlo pažljivi prema drugima i žele da se svi osećaju prijatno u njihovom društvu. Vage, takođe, vole da poklanjaju slatke poklone i da organizuju romantične večere za svoje voljene.

Lav

Lavovi vole da bude u centru pažnje, ali i da pružaju pažnju drugima. Oni su vrlo galantni i romantični, što ih čini vrlo slatkima. Lavovi su, takođe, vrlo darežljivi i vole da poklanjaju slatke stvari poput cveća, čokolade i slatkiša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.