BRIŠE mrlje za tren oka - Zaboravite na ZAMAZAN frižider ili šporet, evo šta je brzo i lako REŠENJE za sve mrlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 23:40

BRIŠE mrlje za tren oka - Zaboravite na ZAMAZAN frižider ili šporet, evo šta je brzo i lako REŠENJE za sve mrlje

Sve što vam je potrebno je bebi ulje. Mrlje će čudesno nestati ako nerđajući čelik nakratko ispolirate krpom ili vatom s nekoliko kapi bebi ulja. Osim toga, pruža i zaštitni sloj!

Frižideri, šporeti, aspiratori, tosteri…mnogi kuhinjski uređaji prave se od nerđajućeg čelika koji vašem domu daje dozu modernog i luksuznog prostora ali ima i jednu veliku manu - ne trpi konstantno pipanje, jer se svi tragovi prstiju odmah vide na njemu.

Zato je potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno vremena i energije za čišćenje da bi ti uređaji uvek bili besprekorno sjajni i čisti.

Ali naravno, kuhinja je stvorena da se koristi, pa ne možete sprečiti da se tu i tamo pojave frustrirajuće mrlje. Mogli biste te tragove s malo sapunaste vode očistiti i glancati kao ludi svaki put kad neko dotakne šporet, frižider ili aspirator, ali za to nema potrebe.

Rešenje je mnogo jednostavnije i verovatno ga već imate u svom kupatilskom ormariću, piše Krstarica. Iako se uglavnom koristi za kožu, odličan je i kao čistač tvrdokornih mrlja.

Nema potrebe bacati novac na skupe i mnogobrojne čistače, sa raznim štetnim kiselinama, ako već imate bebi - ulje. Ne samo da čuvate novac, već i zdravlje i okolinu.

Srbija Danas/ Naj Žena Alo/ M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.