BRINETE ĆE SE ODUŠEVITI: Smoked marshmallow su pramenovi koji vam sigurno stajati! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRINETE ĆE SE ODUŠEVITI: "Smoked marshmallow" su pramenovi koji vam sigurno stajati! (FOTO)

Najnoviji hit...

Ove godine u trendu su lude boje, razne verzije ombre tehnike bojenja kose, ali i nešto sigurnije za sve devojke koje žele promenu bez prevelikog iskoraka iz sigurne zone.

Navikli smo da je vidimo u ovom izdanju, ali s novom frizurom Naomi Kembel je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Novi trend u bjuti svetu zove se "smoked marshmallow" i savršen je za sve koji žele osvežiti kosu hladnijim, plavim pramenovima.

NIJE SAMO ZBOG STRESA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo su glavni uzročnici nastanka peruti, a evo i kako da ih se rešite!

A post shared by Megan Ilene Martinez (@hairbymegaria) on Nov 18, 2018 at 10:39am PST

Ovu frizuru osmislila je poznata koloristkinjaa Megan Martinez koja ističe da je ovo savršeno za sve devojke koje ne vole česte odlaske frizeru.

- Sve što vam je potrebno je da tu i tamo popravite izrastak kako bi sve i dalje izgledalo lepo i ujednačeno - rekla je Megan za "Allure".

A post shared by Megan Ilene Martinez (@hairbymegaria) on Jun 11, 2018 at 6:31pm PDT

Ova frizura sjajan je odabir i za brinete koje žele malu promenu, ali ne žele potpuno ući u svet plavuša.

Da li biste se vi odvažile da isprobate "smoked marshmallow" trend?

| smoked marshmallow | using @pulpriothair FACTION 8 2018 was full of lessons and big life changes. Always grateful and humble This new year I’m set on building a unique experience for my new & long time clients ! The Hive Studio is a place to be yourself and find what style is yours. Life is a constant journey and I want to plan to keep it crackin with new and uplifting experiences. #hivestudiosalon #hivestudiosalon

A post shared by Megan Ilene Martinez (@hairbymegaria) on Jan 4, 2019 at 2:24pm PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.