BOMBA ZA IMUNITET: Ovaj ELIKSIR ŠTITI od svih virusa i bakterija koje haraju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA ZA IMUNITET: Ovaj ELIKSIR ŠTITI od svih virusa i bakterija koje haraju!

Fenomenalan!

Uvrstite u svoju svakodnevnicu ovaj veoma zdrav NAPITAK koji je odličan za poboljšanje vašeg imuniteta I kompletnu detoksikaciju  organizma.

Od sastojaka vam je potrebno:

230 mililitara zelenog čaja,

1 kašika jabukovog sirćeta,

1 kašičica meda,

1 kašičica soka od limuna,

srednje parče đumbira,

malo cimeta u prahu.

Priprema:

Zeleni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čaj skuvajte kao I uvek. U čaj dodajte ostale sastojke. Djumbir ostavite malo duže da stoji u čaju kako bi ukus čaja bio intenzivniji. Pre nego što uzmete da pijete čaj, djumbr uklonite iz šolje.

Medicinski je I dokazano da ZELENI ČAJ ima pozitivno dejstvo na razne funkcije u organizmu. Zeleni čaj je veoma zdrav I popularan, a naročito zbog toga što topi masne naslage.

Sa druge strane, MED je snažan antioksidant koji jača organizam, pogotovo u kombinaciji sa LIMUNOM koji je odlična namirnica za čišćenje organizma. ĐUMBIR i CIMET, takođe imaju pozitivno dejstvo na celokupno zdravlje. Svakako, kombinacija svih ovih naminica je izuzetna za vaše zdravlje, imunitet I detoksikaciju organizma. Sa redovnim konzumiranjem ovog eliksira ćete primetiti odlične rezultate!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.