BOLUJE OD RAKA DOJKE: Velika tuga u porodici popularne pevačice Bijonse - javno progovorili o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLUJE OD RAKA DOJKE: Velika tuga u porodici popularne pevačice Bijonse - javno progovorili o tome

Bruji internet o tome!

Metju Nouls (67), poznati muzičar i menadžer grupe "Destiny's Child", u kojoj je svoju muzičku karijeru započela njegova ćerka Bijonse (38), otkrio je da boluje od retkog oblika karcinoma dojke koji pogađa i muškarce.

Detalje o bolesti, daljem lečenju i tome kako je saopštio tu vest porodici Metju je otkrio danas u ekskluzivnom interviju za emisiju "Dobro jutro Amerika".

Inče, karcinom dojke kod muškaraca je retkost i po nekoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << statistici javlja se kod jednog među 870 muškaraca. Uglavnom se javlja kod ljudi starijih od 60 godina, a to je zato što muškarci imaju malu količinu tkiva iza bradavice gde se ova bolest i razvija.

Metju je određeni period vodio samostalnu karijeru svoje ćerke Bijonse, ali je njihova sadranja prekinuta nakon njegovog razvoda od Bijonsine majke Tine 2011. godine. Nakon toga ga je Bijonse tužila za proneveru novca, ali taj slučaj nikad nije stigao do suda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.