ZAPATIO CRVE U KUĆI! Ostavila muškarca samog u kući SEDAM DANA, a zatim zatekla prizor od kojeg se PREVRĆE ŽELUDAC

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 08:21

ZAPATIO CRVE U KUĆI! Ostavila muškarca samog u kući SEDAM DANA, a zatim zatekla prizor od kojeg se PREVRĆE ŽELUDAC

Ovo je stvarno odvratno!

"Ostavila sam dečka samog u kući na nedelju dana dok sam bila bolesna, a kada sam se vratila, imala sam šta da zateknem - gomila neopranih sudova i crve u kuhinji", požalila se jedna devojka u videu na TikToku.

U videu koji je skupio preko 3 miliona pregleda i ubrzo postao viralan devojka je snimila kuhinju koja je bila u potpunom haosu ili kao što neki kažu "kao da je pala bomba".

Gomila prljavih sudova, ostataka hrane, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zumirala jedan deo kuhinju i napisala "ovo nije so", to su bili crvi koji su se nastanili u njenom domu za vreme njenog odsustva.

Kako je izgledala kuhinja, pogledajte u videu iznad, a mi smo sigurni da ova devojka njenog momka više nikada neće da ostavi samog u stanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.