BLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Selma Hajek je na dodeli Zlatnog globusa izgledala kao MILION DOLARA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 12:12

BLISTALA NA CRVENOM TEPIHU: Selma Hajek je na dodeli "Zlatnog globusa" izgledala kao MILION DOLARA! (FOTO)

Privlači pažnju gde god da se pojavi...

Holivudska zvezda Selma Hajek bila je jedna od najlepših dama na dodeli Zlatnog globusa 2021. Dobitnica nagrade i dvostruko nominovana, ostavila je bez daha sve prisutne.

Selma (54) je nosila dugačku crvenu Aleksandar Mekvin haljinu, na jedno rame, sa zanimljivim detaljem oko vrata. Svoj fenomenalni izgled je upotpunila blještavim Hari Vinston minđušama, prstenjem, narukvicom i brošem.

Kada je u pitanju kosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glumica se odlučila za spuštenu frizuru, pri čemu ju je blago uvila od sredine, ka krajevima. Šminka joj je, kao i uvek bila svedena, a karmin se uklapao sa haljinom.

Zar nije neodoljiva?

A post shared by Celebrity Beauty Stalker (@celebbeautystalker)

Evo i kako su drugi učesnici izgledali:

A post shared by @pizza_party911

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.