BLAMANTNO DA NEMA DALJE! Keti Peri na se obrukala na krunisanju kralja Čarlsa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 13:56

BLAMANTNO DA NEMA DALJE! Keti Peri na se obrukala na krunisanju kralja Čarlsa (VIDEO)

Neprijatno je gledati!

Svečana ceremonija krunisanja kralja Čarlsa III, završena je. Kralj Čarls postao je sedmi monarh koji je poneo zlatnu krunu Svetog Edvarda.

Širom Londona čuju se zvona.

Kralj Čarls III biće danas je krunisan u okviru ceremonije koja je daleko skromnija u odnosu na onu koja je pripremana za njegovu majku Elizabetu II. Još jedna razlika je u tome da plemstvo ovoga puta nije bilo prisutno, sem plemstva iz ostalih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << monarhija, a ostatak gostiju činiće političari i poznate ličnosti. 

Među njima je i pevačica Keti Peri, a društvene mreže gore nakon snimka na kojem se vidi kako pevačica pokušava da pronađe svoje mesto na ceremoniji.

Mnogi pišu da je Peri izgledala potpuno izgubljeno dok se okretala oko sebe tražeći svoje mesto u opatiji.

Pevačica je na krunisanje stigla u društvu urednika britanskog izdanja magazina "Vogue" Edvarda Eninfula. Sutra će nastupiti na velikom koncertu povodom krunisanja u dvorcu Vindsor.

Katy Perry looking for her seat at the #Coronation 😭 pic.twitter.com/XimkW5Nv7L

— Kandy 🖤🃏👑 (@zourkandy) May 6, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.