Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 20:46

BLAGO ZA ORGANIZAM: Pet razloga zbog kojih ćete jedva čekati da popijete ČAJ OD HIBISKUSA!

BLAGO ZA ORGANIZAM: Pet razloga zbog kojih ćete jedva čekati da popijete ČAJ OD HIBISKUSA!

Do­bro zdra­vlje i vi­t­ka li­ni­ja!
Čaj od hibiskusa podstiče gu­bi­tak ki­lo­gra­ma, pa je če­sto sa­stav­ni deo pre­pa­ra­ta za tu na­me­nu. Ubr­za­će me­ta­bo­li­zam, po­mo­ći u raz­gra­d­nji uglje­nih hi­dra­ta, ma­sno­ća i ubla­ži­ti ose­ćaj gladi.
Cvet hi­bis­ku­sa ko­ri­sti se od dav­ni­na zbog svo­jih izu­ze­t­no le­ko­vi­tih svoj­sta­va. Čaj od ove bi­lj­ke sa­dr­ži li­mu­n­sku ki­se­li­nu i ki­se­li­nu hi­bis­ku­sa. Osim to­ga, u nje­mu se na­la­ze sna­žni an­tio­k­si­dan­si an­to­ci­ja­ni, fla­vo­noi­di, pe­k­tin i fi­tos­te­rol, a svi ti ele­men­ti su va­žni za zdra­vlje lju­d­skog or­ga­ni­z­ma....

Nastavak na SrbijaDanas.com...


Pročitaj ovu vest iz drugih izvora

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.