BIO SAM ISTRAUMIRAN! Otišao na prvi sastanak sa devojkom i video da nije sama: TO NIJE BIO STO ZA DVOJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 21:07

"BIO SAM ISTRAUMIRAN!" Otišao na prvi sastanak sa devojkom i video da nije sama: "TO NIJE BIO STO ZA DVOJE!"

Muškarac je na svom TikTok nalogu prepričao svoje iskustvo nakon dejta sa jednom ženom, te je otkrio da situacija i nije baš bila prijatna.

Čovek koji na TikToku opisuje svoje "noćne more" na prvim sastancima, ponovo je postao viralan sa novim videom. Prikupivši preko 2 miliona pregleda, ovog puta prepričavajući sastanak sa devojkom sa kojom je imao i društvo - posebne goste koji su se njega i devojku po imenu Prijanka čekali u restoranu, priznao je da je kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišao i više nego istraumiran.

Naime, Zakir Sidiki, sebe opisuje kao "viralnog Indijca na TikToku s crnim pojasom na prvim sastancima". U nedavnoj od priča koje je ispričao, Sidiki je priznao da je doživeo šokantno iskustvo.

- Upravo sam bio na prvom dejtu i iskreno sam istraumiran - rekao je Sidiki.

Iako je u Prijankinoj biografiji na "Bumbleu", onlajn aplikaciji za upoznavanje, pisalo "Ili ovo ili dogovoreni brak" Zakir nije obraćao pažnju na opis, misleći da se radi o šali. Međutim...

- Mislio sam da je to smešno i pustio sam joj poruku. Ona je i tada pričala o svojoj porodici, o svojim korenima. Ali to mi nije bio znak za uzbunu jer smo oboje imali nešto zajedničko, tj. obe naše porodice potiču iz delova Indije - rekao je on.

Baš zbog neke vrste povezanosti oko zemlje, njih dvoje su se dogovorili da će za prvi sastanak izabrati mesto gde će moći da isprobaju indijsku hranu.

- Došao je i taj dan, čekao sam je, prilazila mi je... video sam je, to je bila ona i izgledala je sjajno. Tada sam je i zagrlio - rekao je on, pa dodao:

- Išla je ispred mene i rekla: 'Ovde je naš sto'. Dakle, idemo prema našem stolu. I dok idem za njom... vidim dvoje ljudi koji sede za našim stolom. Pitao sam je zašto je sto zauzet i zašto je to je sto za četiri osobe. A ona mi je rekla da su to njeni mama i tata - ispričao je šokirani mladić.

Kako je objasnio, Prijankini roditelji nisu bili zadovoljni kada su videli da je on došao sam bez roditelja, pa su ga njih odmah i pitali.

- Odmah sam pomislio da ovo uopšte ne ide dobro. Prijankin otac me je tada pitao da li mogu da nazovem svoje roditelje da nam se pridruže, a ja sam rekao da ne mogu, i da svakako ne bi mogli da dođu jer žive daleko - priča on.

Razmišljajući o tom trenutku i prepričavajući ga svojim fanovima, rekao je ljutitim tonom:

- Mislio sam da je to sastanak mene i Prijanke i nisam imao pojma da će se roditelji umešati i da ćemo ugovoriti brak na prvom sastanku! To sam pomislio, ali sam rekao: 'Oh, tako mi je žao što moji roditelji nisu u blizini i ne mogu da dođu'. A onda trenutak šoka, njen otac je ustao i rekao: 'U redu naše vreme ovde je završeno, Prijanka idemo' - ispričao je Sidiki.

Kako je na kraju dodao Prijanka se nakon cele ove situacije nije više javljala, niti mu odgovarala na poruke, a on je shvatio da je cela situacija bila znak da stvari između njih ne bi išle i da su pokušali.

- Do nekog sledećeg neuspešnog dejta - našalio se on na kraju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.