BILO MI JE JASNO DA NEMA POVRATKA Voditeljka Nataša Pavlović sa 16 godina DOŽIVELA najveću životnu TRAUMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 17:26

"BILO MI JE JASNO DA NEMA POVRATKA" Voditeljka Nataša Pavlović sa 16 godina DOŽIVELA najveću životnu TRAUMU

Voditeljka priznaje da se nikada nije sasvim oporavila.

Voditeljka popularne emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović progovorila je o najtežem periodu svog života kada je sa samo 16 godina izbegla iz Zagreba u Beograd.

Za Natašu je to najtraumatičnije iskustvo koje pamti, a ističe da je uvek govorila da nikad ne bi otiša iz Zagreba, ali da je morala da pogazi svoju reč.

- Pamtim, nažalost, ali po lošem. To mi je bio najtraumatičniji period u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životu. Bila sam srednjoškolka koja je morala da ode iz svog grada. Došli smo kao izbeglice, bez ičega, i mislila sam da ćemo se vratiti u svoj rodni grad, među svoje prijatelje... a odjednom smo bili odsečeni od sveta i postalo mi je jasno da nema povratka. To mi je najbolnija tačka i trauma od koje sam se dugo oporavljala i od koje se ni danas nisam oporavila - rekla je ona u jednom intervju.

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

- Imala sam najlepše detinjstvo na svetu, baš kao i sva deca u to vreme. Nismo imali ni više ni manje od drugih, ali smo bili srećni. Odrasla sam u porodici punoj ljubavi, sa roditeljima, bratom i bakama, divnim drugaricam... Išla sam na glumu u Zagrebačko kazalište mladih i nadala se da ću se jednog dana zaposliti u Hrvatskom narodnom kazalištu - ispričala je Nataša ranije.

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

- Stalno smo išli na more, u to vreme smo gradili kuću na Pagu. Jedna baka je bila u Slavoniji, druga u Lici, pa smo išli čas kod jedne, čas kod druge. Uvek sam govorila da nikad u životu ne bih otišla iz svog Zagreba, ali eto, desilo se sve što se desilo i sve to je bilo pretraumatično za mene - istakla je Nataša tada, prenosi "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.