BEZ LEPLJIVIH TRAGOVA NA KERAMICI: Uz ovaj trik se jednom za svagda rešite dosadnih NALEPNICA na posuđu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 19:14

BEZ LEPLJIVIH TRAGOVA NA KERAMICI: Uz ovaj trik se jednom za svagda rešite dosadnih NALEPNICA na posuđu

Proizvođači posuđa često svoje proizvode "ukrašavaju" etiketama, a prodavači dodaju svoj doprinos i lepljenjem cene na vidno mesto

Išli ste u kupovinu i doneli pune kese kući, nema lepšeg osećaja nego razgledanja i pokazivanja ukućanima šta ste pazarili. I onda poželite da ih častite kaficom iz novih šolja, ali... Ta dosadna nalepnica nikako neće da se skine, cepa se i ostavlja lepljive tragove. I šta sad?

Uklanjanje lepka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tragova nalepnica sa čvrste površine predstavlja jedan od najnapornijih zadataka, jer najčešće zahteva pažljivo ribanje i čišćenje kako se ne bi oštetili tekstura i materijal, ili eventualno skinula farba i sjaj.

Međutim zaboravite na ribanje, uz pomoć ovog trika nalepnica više neće biti problem.

Sve što vam je potrebno je malo vremena pre kafice i sredstvo za čišćenje stakla. U video ispod se uverite u delotvornost:

A post shared by The Gooch (@thegoochpage)

Isprskajte nalepnicu sprejem, a onda uzmite ubrus i stavite ga preko, pa i njega isprskajte. Sačekajte 15 minuta, a onda jednostavno obrišite ubrusom nalepnicu.

I voalá, šolja je spremna za kafu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.