BENIFER opet šokira svet! Otkrivene dugo čuvanje tajne svadbe od MILION DOLARA, bahaćenje i ZID OD KAVIJARA - a brak trajao samo godinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 09:32

BENIFER opet šokira svet! Otkrivene dugo čuvanje tajne svadbe od MILION DOLARA, bahaćenje i "ZID OD KAVIJARA" - a brak trajao samo godinu

Kada se Anđelina pojavila svi su zaboravili na ovaj luksuz

Bivša zvezda serije "Prijatelji" Majkl Rapaport izneo je dugo čuvane tajne sa raskošnog venčanja Dženifer Aniston i Breda Pita, koje je bilo jedno od najskupljih ikada, vredno milion dolara.

Venčanje je bilo na vrhu litice Malibua 2000. godine, a procene sugerišu da je ceremonija, koja je imala 200 gostiju, 50 000 buketa cveća, četiri benda, jevanđeljski hor i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << epski vatromet, koštala više od milion dolara, a neki detalji se i dan-danas čuvaju u tajnosti.

Međutim, jedan od njihovih gostiju je otkrio neke šokantno skupe detalje, i otkrio da još uvek ima suvenire sa dana njihovog venčanja, koje je bilo pre više od dve decenije.

A post shared by Mr brad and Mrs jen Pitt (@jenniferbrad_aniston_pitt)

Majkl Rapaport, koji je glumio policajca Gerija "Prijatelji" u četiri epizode ​​u petoj sezoni, a takođe se pojavio u kultnoj romantičnoj kriminalističkoj drami "Prava romansa" u kojoj je igrao i Bred, bio je gost na venčanju decenije na kom je postojao i "zid od kavijara".

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Majkl je u šali rekao da je bilo toliko kavijara da su ga slali gostima.

A post shared by Michael Rapaport (@michaelrapaport)

- Bio sam na venčanju Breda Pita i Dženifer Aniston, imali su bukvalno zid od kavijara. Još uvek jedem poslatke, nehajno je izjavio, navodeći iznenađujući voditelja koji je uzvatio: - Kako ste bili u ovoj emisiji 87 puta, a ja nikada nisam razgovarao sa vama o njihovom venčanju?

- Pa, ne znam kako, sve je prštalo od luksuza. Bili Preston je nastupio! Mnogo dolara je potrošeno tada

Majkl nije spomenuo svadbeni doručak na kom se posluživao jastog i 76.000 dolara plaćeno obezbeđenje.

Nažalost, Bred i Dženifer su se rastali samo pet godina nakon njihove zapanjujuće ceremonije, a razlog je bilo Bredovo neverstvo.

Nakon razvoda Bred se vrlo brzo vratio u igru. On je još na stu filma "Gospodin i gospođa Smit" počeo da se zbližava sa koleginicom Anđelinom Džoli, a samo nekoliko nedelja kasnije stupili su u vezu. Par je izašao u javnost sa svojom romansom manje od godinu dana nakon Bredovog rastanka sa Dženifer.

Dženifer nikada nije mnogo govorila o raspadu braka, ali je u intervjuu za "Vaniti Fair" priznala da je prošla kroz "mnoge faze tuge" nakon ljubavnog brodoloma.

A post shared by Jen and Brad (@anistonpitt)

- Ja sam ljudsko biće, imam svoje slabosti. Voleo bih da in ne pokazujem pred svetom. Zaista se trudim da se izdignem iznad toga, rekla je tužno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.