BALONI, CVEĆE, ČESTITKE: Počelo slavlje u porodici Đoković, Nole ne može biti ponosniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALONI, CVEĆE, ČESTITKE: Počelo slavlje u porodici Đoković, Nole ne može biti ponosniji!

Sreća, sreća, radost!

Iako Jelena Đoković slavi rođendan 17. juna, pripreme za slavlje su počele nekoliko dana ranije, i od stranje njenih obožavatelja. Putem društvenih mreža, organizovano je sakupljanje rođendanskih poruka za Jelenu, ali i drugih poklončića.

KAD NOLE I JELENA UŽIVAJU: Sve su IZNENADILI i došli na OVAJ koncert (FOTO)

Mada bi se reklo da Jelena ima sve što poželi, njeni fanovi su ipak hteli da je obraduju sitnicama kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su torta, baloni i mnogo lepih želja.

PORODIČNI DAN: Đokovići su obilazili Pariz, a onda je Stefan zatražio Noletu nešto POSEBNO

Sigurno je da ipak, od svih, na nju najponosniji njen suprug Novak Đoković. On je neizmerno podržava u svim humanitarnim akcijama koje organizuje, a naravno i u roditeljskim obavezama. Novak i Jelena su roditelji preslatkog Stefana, a uskoro treba da dobiju i ćerkicu (kakvo će joj ime dati, pročitajte OVDE).

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Apr 29, 2017 at 11:12am PDT

Jelena je rođena je u Beogradu 1986. godine, a njeno devojačko prezime je Ristić. I ona je trenirala tenis, kao i atletiku, a Novaka je upoznala u Sportskoj gimnaziji 2005. U septembru 2013. su se verili, a leta 2014. venčali, a već u oktobru iste godine dobili su Stefana.

Jelena i Novak žive u Monte Karlu, gde se ona i porodila prvi put, u klinici u kojoj se porodila i princeza Šarlin od Monaka. Mnogi se pitaju da li će i ovaj put da se porodi u istoj klinici ili će se možda odlučiti da budu u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.