
Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 09:41
BAKIN TRIK za brže i ukusnije pečeno povrće u rerni: VITAMINSKI ZALOGAJI o kojima ste oduvek maštali
U nastavku vam donosimo genijalan trik koji će vam olakšati posao kod pečenja povrća u rerni
Stručnjaci su otkili trik koji će znatno skratiti vreme pripreme pečenog povrća, a ukus će biti još lepši.
Potrebno je:
Potrebno je:
Na ulju ispržiti krupno sečen crni luk, dodati na kocke isečenu papriku i krupnije sečenu šargarepu, pa kad se malo izdinsta dodati tikvice.
Ubaciti peršunov i celerov list. Prebaciti u đuveč i peći na 220 stepeni poklopljeno oko 30 minuta. Obrok pun vitamina.
Nastavak na SrbijaDanas.com...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.