BAKA VINKA u 81. godini NAUČILA DA VOZI! Životnu želju ostvarila u dubokoj starosti, ona i unuk JURE i do 60 km/h

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 20:47

BAKA VINKA u 81. godini NAUČILA DA VOZI! Životnu želju ostvarila u dubokoj starosti, ona i unuk "JURE" i do 60 km/h

Živela je na selu u teškim uslovima, a sada joj se ostvarila životna želja

Uspehom se smatra i to ako smo zadovoljni stanjem sopstvenog uma. Štaviše, mentalno stanje pojedinca je često početna tačka za ostvarivanje svih drugih životnih uspeha i igra veoma važnu ulugu u izgradnji ispunjenog života. Nekada je okidač za uspeh savet prijatelja, podrška voljene osobe, podstreh porodice.

Da godine nisu prepreka za ostvarenje želja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazala je i jedna baka Vinka.

Naime, nju je u devetoj deceniji naučio da vozi njen unuk.

- Vozim po livadi, nemam dozvolu za glavnu ulicu. - kroz osmeh govori baka na Instagram profilu "Vidivamo".

A post shared by Vidi Vamo (@vidivamo)

- Celog života sam želela da vozim, ali nisam imala uslove da naučim, a nije imao ni ko da me nauči. - rekla je hrabra baka Vinka.

Inače baka ima 81 godinu, celog života je živela na selu podno Suve planine. Radila je teške poslove, a najviše poljoprivredu i čuvanje stoke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.