BAJKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica priredila nezaboravnu proslavu povodom 20. rođendana mezimice

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 13:00

BAJKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica priredila nezaboravnu proslavu povodom 20. rođendana mezimice

Svaki detalj biran je sa pažnjom, a dekoracija posebno oduševljava.

Dragana Mirković, poslednjih dvadesetak godina živi u Beču, sa svojim suprugom, biznismenom Tonijem Bjelićem. Pevačica uživa u dvorcu sa svojim suprugom, dok su deca krenula svojim putem.

Međutim, iako ne žive sa njima, oni ih opet često posećuju, a u dvorcu se neretko obeleže i najvažniji dani.

Dragana pak, ne deli često fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece, jer kako kaže, to je njihova privatnost, te ona ne želi na silu da ih eksponira javnosti.

U poslednje vreme, na društvenim mrežama mogli smo da vidimo njihove fotografije, pa izgleda da su malo promenili stav o eksponiranju, sada kada su porasli.

Proslava 20. rođendana njene ćerke Manuele Bijelić bila je sva u znaku elegancije i glamura. Dekoracija i haljina slavljenice bili su u istim bojama, a tu je bila i torta sa ružama i svećicama u obliku broja 20, na kojima su bile krunice, ali i slova kojima je na engleskom pisalo "Srećan rođendan".

Manuela je izgledala poput princeze u dugoj roze haljini sa diskretnim čipkanim detaljima. Dragana se odlučila za neprolaznu eleganciju crne boje, te je i ona imala dugu haljinu ukrašenu perjem, a celom izgledu dozu šika je dala bujna kosa i visoke potpetice.

A post shared by Dragana Mirković DM Fan Page 2️⃣ 👸🏻💙👩‍🎤🩵 (@dragana_mirkovic_dm_fan)

Pevačica je pre početka proslave pokazala deo bajkovite dekoracije.

Podsetimo, ćerka Dragane Mirković nedavno se oglasila na svom Instagram profilu s odlukom da svoj profil na pomenutoj društvenoj mreži ugasi:

- Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava. Manuela Bijelić, pisalo je u objavi koju je podelila Manuela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.